Atenție!
Conținut pentru adulți!

Un lider interlop din Bucureşti a "călit" doi copii într-un mod care i-ar îngozi şi pe cei mai sângeroşi criminali

Un lider interlop din Capitală, apropiat al temutului clan Pian, a pus doi copii să-l privească în timp ce ucide un animal, cu un cuţit de bucătărie, pe o stradă din Capitală, după care îl lasă să zacă într-o uriaşă baltă de sânge.


Un apropiat al clanului Pian a legat de picioare un porc după care l-a târăt în faţa casei sale din Bucureşti şi i-a înfipt cuţitul în gât în faţa a unei fetiţe şi un băieţel, care nu au mai mult de şase ani.

După ce a înjunghiat animalul, bărbatul a aşteptat până când acesta şi-a dat ultima suflare şi a început să se fotografieze lângă cadavru, sub care se făcuse o baltă de sânge enormă, alături de copii şi un amic mai în vârstă.  Interlopul ţine mândru cuţitul însângerat în mâna dreaptă iar cu cealaltă îşi prinde afectuos prietenul de umeri, grijuliu să nu-i păteze hainele. Apoi, după ce a spălat cu furtunul sângele de pe asfalt, bărbatul s-a apucat să-şi tranşeze porcul la marginea drumului, fără să-i pese de legea care permite sacrificarea animalelor doar în condiţii speciale. 

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro