Un manelist celebru s-a topit pe picioare! Cântărea peste 150 de kilograme, iar acum este piele şi os!

Un lăutar recunoscut drept unul din cei mai buni instrumentişti din lumea manelelor, care acum mai puţin de un an cântărea peste 150 de kilograme, a slăbit de-a dreptul dramatic.

Acordeonistul Emil Pokemon era unul dintre cei mai graşi lăutari. Asta, până anul trecut, în aprilie, când, din cauza problemelor de sănătate generate de obezitatea morbidă, artistul a mers la medic. Concluzia specialistului a fost că Pokemon trebuie operat atât pentru restrângerea stomacului cât şi pentru alte două afecţiuni grave. Ca urmare, acesta a suferit trei operaţii într-una singură, după ce chirurgii i-au scos vezica bilară şi l-au vindecat şi de o hernie hiatală, care nu îl mai lăsa să mănânce fără să sufere arsuri groaznice de stomac.

"Aveam, în aprilie, 150 de kilograme. După operaţie am slăbit 75 de kilograme, fără să ţin regim", ne-a declarat Pokemon. Acordeonistul ne-a dezvăluit că a început să se îngraşe de pe la 18-19 ani, la scurt timp după ce s-a căsătorit. Apoi, nopţile pierdute pe la cântări şi mâncatul noaptea l-au adus pe Pokemon la gradul de obezitate morbidă. "Abia mai respiram şi oboseam foarte repede. Trebuia să iau urgent o măsură", a mai declarat artistul pentru Spynews.ro.

Citeşte şi:

Copilul lor a fost mâncat de câini, iar acum mai primesc o lovitură! Părinţii lui Ionuţ Anghel, puşi la zid! "Totul a fost o mare minciună"

Cei șase copilași din mocirlă au avut parte astăzi de cea mai frumoasă zi din viața lor


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro