Un mic dejun inedit! Rulou cu ouă, şuncă şi brânză cheddar
Publicat pe 22.06.2017 la 11:09 Actualizat pe 22.06.2017 la 11:15
Dacă vrei să pregăteşti un mic dejun inedit, acestă reţetă este alegerea perfectă. Un preparat gustos ce îţi oferă energina necesară pentru întreaga zi.
Dacă vrei să pregăteşti un mic dejun inedit, acestă reţetă este alegerea perfectă. Un preparat gustos ce îţi oferă energina necesară pentru întreaga zi.
INGREDIENTE:
- Un aluat de pizza
- Şase ouă;
- 220 de grame de brânză cheddar;
- 220 şuncă presată;
- 1½ linguriţe de unt;
- O linguriţă de condimente italieneşti;
- O linguriţă de praf de usturoi;
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la teperatura de 180 de grade şi tapetaţi o tavă cu foaie de copt. Se amestecă oule şi se lasă deoparte timpă de un minut. Pe blatul din buctărie se întinte aluatul de pizza şi se unge cu 1/3 din amestecul de ouă. Apoi se aşează 1/3 din feliile de brânză, iar peste acestea se pun feliile de şuncă presată. Se ruleză aluatul într-un singur rând. Se repetă acest procedeu. Ruloul obţinut se unge cu unt şi se presară condimentele. Se introduce la cuptor şi se coace timp de aproximativ 20-25 de minute. Se serveşte imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.