Un milionar de la loto le-a umplut de fericire pe traseistele din Ardeal!

Fostul chelner din judeţul Alba care a câştigat peste trei milioane de euro la 6 din 49 le-a făcut fericite pe prostituatele din Ardeal.
Toma Csep, care a câştigat în 2008 jumătate din premiul cel mare la Loto (partea lui fiind de peste trei milioane de euro) poate fi considerat printre puţinii "loterişti" care şi-a cheltuit banii cu cap. Şi-a deschis firme de consultanţă în afaceri, IT şi web design, restaurante, agenţii imobiliare, service-uri auto şi firme audit financiar. Chiar dacă acum joacă la un alt nivel, nu a renunţat la bodega pe care o avea înainte de a deveni milionar.
Mai mult, a extins afacerea şi a transformat localul modest aflat pe marginea unui drum naţional într-un popas de lux. Imediat, restaurantul frecventat de camionagiii de cursă lungă s-a umplut şi de femei de prostituate, care şi-au stabilit în zonă cartierul general. Unele dintre ele, din judeţele învecinate, au ajuns chiar să facă naveta până la popasul frecventat de tirişti, iar o imagine elocventă a fost surprinsă chiar de camerele maşinii Google Street View. (foto jos)
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro