Un milionar de peste Ocean este somat să vină în România, pentru a da cu subsemnatul!

Unul dintre cei mai bogaţi oameni din Mexic vine la Bucureşti să se judece cu femeia pe care o acuză că i-a răpit copilul. 
Milionarul mexican Hector Bitar de la Pena, unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din America Latină, este aşteptat în Bucureşti, la începutul săptămânii viitoare, în procesul în care îşi acuză soţia, pe Irina Cristescu, de răpirea fetiţei pe care o au cei doi. 
La ultimul termen de judecată, desfăşurat la începutul acestei săptămâni, magistraţii au amânat dezbaterile tocmai "pentru a da posibilitatea milionarului să se prezinte". Procesul în care românca este acuzată de răpire vine la doar câteva săptămâni după ce Judecătoria Sectorului 1 a suspendat procesul de divorţ intentat de Cristescu, urmare a procedurilor declanşate de Hector Bitar de la Pena. 
Românca l-a cunoscut pe milionarul mexican, la acea vreme unul dintre cei mai râvniţi playboy din Ciudad de Mexico, la New York, la începutul anului 2011. Pe atunci, în vârstă de doar 20 de ani, Irina aspira la o carieră în domeniul artei şi studia artele plastice în Mexic. În timpul unei deplasări în SUA, relaţia - până atunci profesională - dintre cei doi s-a transformat într-una amoroasă.
"Au fost de ajuns trei secunde"
Tânăra le-a povestit părinţilor că a cunoscut iubirea vieţii ei şi că până în vară se va mărita cu Hector Bitar, un bărbat mai bătrân cu 20 de ani. Lucru care s-a şi întâmplat în România, la Castelul Bran. "Au fost de ajuns trei secunde să ne privim în ochi şi să ştim totul unul despre celălalt. Aşa am descoperit că suntem făcuţi unul pentru celălalt. Eu credeam că ea are 24 de ani, iar ea credea că eu am 27 de ani", povestea Héctor, după ceva vreme. În ianuarie 2014 a venit pe lume Alesia Miroslava. Trei luni mai târziu, fără prea multe explicaţii, Irina demara în mare taină procedurile de divorţ, la Bucureşti, aruncând în aer publicaţiile tabloide din America Latină. Între timp, Irina a obţinut custodia provizorie a fetiţei. 
Citeşte şi

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro