Un prânz inedit! Supă irlandeză cu brânză şi bere
Publicat pe 23.05.2017 la 09:59 Actualizat pe 23.05.2017 la 10:01
Supa irlandeză cu brănză şi bere este una dintre cele mai inedite şi gustoase reţete. În mai puţin de 20 de minute poţi obţine o masă savuroasă.
Supa irlandeză cu brănză şi bere este una dintre cele mai inedite şi gustoase reţete. În mai puţin de 20 de minute poţi obţine o masă savuroasă.
INGREDIENTE:
- O ceapă;
- Doi câţei de usturoi;
- Două sticle de bere;
- 900 mililitri de supă de pui;
- 400 de grame de brânză irlandeză;
- Două linguri de amidon de porumb;
- 1 1/2 linguri de muştar;
Mod de preparare:
În oala în care este supa de pui se adaugă untul, ceapa, usturoiul şi se gătesc aproximativ cinci minute. Se scoate ceapa şi se pune în blender împreună cu un pahar de supă de pui şi se mixează. Amestecul obţinut se toarnă într-un vas împreună cu supa rămasă şi berea, se lasă la fiert. După ce acestea au fiert se adaugă brânza şi muştarul şi se amestecă până ce brânza se topşte. Apoi se mai găteşte aproximativ 10 minute. Se asezonează cu sare şi piper, după gust.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.