Un preparat japonez! Supă de ceapă
Publicat pe 15.07.2017 la 09:59 Actualizat pe 15.07.2017 la 12:04
Supa de ceapă este un adevărat deliciu. O reţetă originală din Japonia, foarte gustoasă şi uşor de preparat. Dacă vrei să prepari un prănz în doar 30 de minute acestă reţetă este soluţia perfectă.
Supa de ceapă este un adevărat deliciu. O reţetă originală din Japonia, foarte gustoasă şi uşor de preparat. Dacă vrei să prepari un prănz în doar 30 de minute acestă reţetă este soluţia perfectă.
INGREDIENTE:
- Două cepe;
- Şase căni de supă de legume sau apă;
- Două ţeline;
- Doi morcovi;
- Doi căţei de usturoi;
- Ciuperci;
- Pătrunjel;
- Sare şi piper după gust;
- Sos de soia;
Mod de preparare:
Se căleşte ceapa într-o oală până ce acesta capătă culoarea brună. Se adaugă morcovul, ţelina, usturoiul şi supa de legume. Se lasă la fiert timp de aproximativ 30 de minute. Se îndepărtează legumele şi apoi se adaugă ciupercile. Se serveşte imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.