Un singur ingredient din bucătărie te scapă instant de punctele negre!
Publicat pe 12.03.2018 la 15:30 Actualizat pe 12.03.2018 la 16:37
Pentru a aplica masca, trebuie să separi albușul de gălbenuș.
Dacă te confrunţi cu această problemă a tenului, ai puncte negre care sunt inestetice şi care nu oferă pielii un aspect plăcut, ar fi bine să descoperi acest truc.
Un singur aliment pe care oricine îl are în bucătărie te poate scăpa de această problemă a tenului.
Dacă vrei să ai un ten perfect şi să scapi instant de punctele negre foloseşte un simplu albuş de ou, pe care trebuie să îl separi de gălbenuş. Tot ceea ce trebuie să faci este să aplici albuşul pe faţă, după ce l-ai bătut foarte bine, transformându-l într-o spumă. Apoi, pune în albuş câţiva fulgi de ovăz.
Aplică această mască pe față şi las-o să acţioneze aproximativ 10 minute. Apoi îndepărteaz-o cu apă călduţă. Poţi repeta săptămânal sau chiar de două ori pe săptămână acest procedeu.
Vei observa că punctele negre vor deveni din ce în ce mai puţine. Aplică, de fiecare dată, după ce te speli pe faţă, o cremă hidratantă, dar care să nu fie grasă. Îţi va hidrata pielea, dar nu îţi va încărca porii.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
C.L.