Un terorist a fost omorât la Tel Aviv, în urma unui atac armat

Sursa foto: captura Youtube

După mai multe săptămâni de urmărire, un arab israelian acuzat că a omorât trei persoane la Tel Aviv, la începutul lui ianuarie, dintre care două în cursul unui atac, a fost omorât de forțele de ordine israeliene.

 Atacatorul, Nashaat Melhem, de 31 de ani, a fost reperat în timp ce se afla într-un sat din nordul Israelului, potrivit poliției. El a fost ucis într-un schimb de focuri cu forțele de ordine, scrie Agepres.

Acest arab israelian este acuzat că a deschis focul cu armă automată asupra clienților care se aflau la o terasă în Tel-Aviv, pe 1 ianuarie. Doi israelieni au fost uciși și alți șapte răniți.

Premierul Benjamin Netanyahu și ministrul Securității publice Gilad Erdan l-au desemnat pe Nashaat Melhem ca fiind terorist.

T.S

Citeşte şi: 
SRI, în alertă! O nouă sectă face ravagii in România! Până şi cei mai antrenaţi agenţi au fost convertiţi! Atenţie! Ştiu cum să te racoleze şi să se joace cu mintea ta!

Copii supuşi la perversiuni sexuale în numele Domnului! Amănunte şocante despre modul în care îşi racola victimele un pedofil periculos!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro