Una caldă, una rece pentru Oana Zăvoranu! Ce veste incredibilă a primit bruneta!

După ce a fost ameninţată cu moartea şi a ajuns la poliţie în miez de noapte, Oana Zăvoranu a primit o veste la care nu se mai aştepta!
Judecătorii au dat verdictul în dosarul în care Oana Zăvoranu solicitase anularea actului de vânzare-cumpărare prin care apartamentul ei din Iancu de Hunedoara a ajuns în proprietatea lui Buzea Sava Craiff, zis "Manix", fiul vrăjitoarei Brățara Buzea. Magistraţii au admis cererea Oanei şi a dispus ca "Manix" să îi achite acestei şi suma de 8.750 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Sentiţa nu este, însă, definitivă.
Redeschiderea dosarului împotriva lui "Manix", unul dintre cei şapte complici ai vrăjitoarelor Vanessa şi Melisa (foto sus), i-a surprins pe mulţi, întrucât, la începutul anului, Oana anunţa că s-a înţeles cu fiul vrăjitoarei Brăţara. "Buzea Sava Craiff, unul dintre inculpaţii din dosar, dintre cei nouă, băiatul lui Brăţara, a fost împreună cu avocatul său la mediator şi am semnat un contract de mediere, un proces verbal, prin care eu m-am împăcat cu Buzea Sava Craiff, care mi-a plătit nişte daune morale, dar şi un proces verbal în care omul îşi asumă nulitatea absolută a actului de vânzare-cumpărare a apartamentului din Iancu de Hunedoara. Omul îşi asumă absolut tot ceea ce a consemnat procurorul în rechizitoriul dosarului penal. Omul îşi asumă absolut tot şi îmi stă la dispoziţie să îmi dea o declaraţie de martor în acest proces, în care omul să îmi spună cum au stat lucrurile", a spus Oana, în exclusivitate, la "Răi da' Buni", la scurt timp după înţelegerea cu Manix.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro