Unii cu pana, alţii cu... pămătuful! Un fost primar celebru şterge de praf cărţile scrise de colegii de celulă! Oare se dă reducere de pedeapsă şi pentru asta?

Fostul primar al sectorului 6, Cristian Poteraş, lucrează în puşcărie, cinci zile din şapte, pentru o pedeasă mai mică. În timp ce alţi deţinuţi au scris lucrări ştiinţifice, Poteraş lucrează la tâmplărie şi îşi petrece o mare parte a timpului în biblioteca închisorii.
Cristian Poteraş a fost închis, în primăvara anului trecut, după ce a fost condamnat la opt ani de închisoare, pentru abuz în serviciu, în legătură cu acordarea unor titluri de proprietate pentru două terenuri intravilane. Încarcerat la Penitenciarul Rahova, Poteraş a primit drept de muncă în închisoare, dar numai în interior, ca urmare a pedepsei mari.
Acesta a ajuns să lucreze în atelierul de tâmplărie, dar şi în bibliotecă, unde are grijă de rafturi. Pentru munca depusă în închisoare, fostul primar va beneficia de o reducere de pedeapsă, iar activitatea depusă va conta inclusiv la comisia de eliberare condiţionată, după ce acesta va executa două treimi din pedeapsă.
Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro