Unul dintre cei mai buni wedding planners din Europa e român! Nunta de vis e aici!

+2 click pentru
galerie

Industria cinematografica ti-a aratat faptul ca planificarea unei nunti este usor de realizat si pasii pot suna simplu, insa acolo se observa doar partea de glamour si amuzament, iar, in realitate, lucrurile nu stau deloc asa. Asadar, de la alegerea locatiei  pentru celebrarea evenimentului unic in viata, pana la stabilirea aranjamentelor florale si al meniului cu care invitatii se vor delecta, totul trebuie planificat din timp, in  mod organizat si amanuntit pentru ca cel mai important eveniment de cuplu sa iasa perfect.


Toata aceasta agenda de activitati poate deveni extenuanta, mai ales in conditiile in care viitorul cuplu nu dispune de foarte mult timp liber. Solutia pentru ca tot procesul de organizare sa aiba loc asa cum trebuie, iar timpul sa nu devina o problema majora, din fericire, exista: serviciile unui wedding planner, care  au luat nastere in  Statele Unite ale Americii, si, in prezent, iau o amploare deosebita  si la noi in tara. Organizatorii independenti de pe aceasta nisa de piata pot fi, insa, costisitori. Vestea buna este ca acest tip de servicii este acum mult mai accesibil prin pachetul complet de wedding planning oferit in cadrul Ambasad’Or Events & Leisure, de catre insusi presedintele complexului Nicusor Stan.

"Am ales sa ofer pachete complete de servicii de wedding planning cuplurilor care isi unesc destinele la Ambasad'Or Events & Leisure, pentru ca am observat ca se intampina mari dificultati la acest aspect. De aceea, ne intalnim si punem pe hartie firul nuntii, iar apoi toata povestea incepe sa prinda contur. Binenteles, pentru ca totul sa iasa perfect este nevoie de o  intreaga echipa  ce are un singur obiectiv: concretizarea  intregii povesti", a declarat Nicusor Stan.

Asadar, daca urmeaza sa iti unesti destinul cu al persoanei iubite si iti doresti nu numai o nunta clasica ci un eveniment care sa vorbeasca despre voi, un eveniment tematic, nu doar  o locatie high class, ci si servicii de consultanta de calitate, Ambasad’Or Events & Leissure este locul ideal unde poti gasi toate aceste lucruri in acelasi timp, alaturi de rezultatul unei nunti semnate de catre Nicusor Stan.

Vezi AICI cum se organizează nunta de vis la Ambasad’Or Events & Leisure!

    

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro