UPDATE: Tragedie în Club Colectiv. Preşedintele Klaus Iohannis merge la Spitalul Floreasca

Sursa Foto Arhiva

UPDATE

Președintele Klaus Iohannis va merge la spitalul Floreasca în jurul orei 11,00, anunță Administrația Prezidențială. Potrivit sursei citate, șeful statului se va întâlni cu Raed Arafat și cu ministrul de Interne, Gabriel Oprea. Un incendiu puternic a avut loc vineri seară la clubul Colectiv din Capitală din strada Tăbăcarilor, în urma căruia au murit 27 de persoane.

Klaus Iohannis declară că este "cutremurat şi profund îndurerat" de tragicul eveniment din Capitală, adăugând că este un moment trist pentru naţiune şi pentru el personal şi că în aceste momente transmite întreaga compasiune familiilor afectate de tragedie.

 "Sunt cutremurat şi profund îndurerat de tragicul eveniment care s-a produs în această seară în centrul Capitalei. Este un moment foarte trist pentru noi toţi, pentru naţiunea noastră şi pentru mine personal. În aceste momente dureroase, îmi exprim întreaga compasiune şi solidaritate faţă de familiile celor afectaţi de această tragedie" spune preşedintele Klaus Iohannis, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

El le mai transmite familiilor afectate de tragicul incendiu din Capială sprijin şi îi roagă să aibă încredere că instituţiile statului fac tot ceea ce este posibil pentru a limita efectele "catastrofei".

"Totodată, asigur familiile afectate de acest eveniment zguduitor de întregul sprijin al celor implicaţi în operaţiunile de salvare şi îi rog să aibă încredere că instituţiile responsabile depun toate eforturile pentru ca efectele catastrofei să fie cât mai limitate. Vă chem pe toţi să fim alături de familiile îndurerate şi să dăm dovadă de solidaritate şi de compasiune"
, mai spune preşedintele.

Menţionăm că premierul Victor Ponta nu se află în ţară, el fiind plecat într-o deplasare în Mexic.

T.S

Citeşte şi: 
VIDEO / Povestea TRAGICĂ a unui copil cu dizabilităţi de la INCENDIUL din clubul din Capitală. A fost primul său concert
Ultimele detalii despre incendiul din Clubul Colectiv! 27 de morţi şi 180 de răniţi! De la ce a izbucnit focul?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro