Urmează să susţii un examen important? Rugăciunea cate te ajută garantat

Rugăciunea pe care e bine să o spui înainte de examene © Facebook

Rugăciunile sunt modul nostru prin care vorbim cu Dumnezeu. Fie că îi mulţumim, fie că îl rugăm ceva, cert este că prin acest fel purtăm un dialog cu El.

Aşa ni se întâmplă şi când trecem prin diferite momente în viaţă, cum ar fi examenele. Cu toţii am trecut prin emoţii mari la diferite examene. Atunci când pe lângă studiu primeşti şi un ajutor Divin, lucrurile par mult mai uşoare. În continuare, vă prezentăm una dintre cele mai frumoase şi benefice rugăciune pe care trebuie să o spui înainte de examene.

„Preasfântă Stăpînă Născătoare de Dumnezeu, ești Casa pe care Înţelepciunea lui Dumnezeu Sieşi Şi-a zidit-o. Ești Dătătoarea darurilor duhovniceşti. Ceea ce de la cele lumeşti la cele mai presus de lume mintea noastră o înalţi. Și pe toţi la cunoştinţa Adevărului îi ridici! Primeşte puţina rugăciune a nevrednicului/nevrednicei robului/roabei tău/tale (se rostește numele)! Care cu credinţă şi smerenie mă închin în faţa Preacinstitei Tale icoane. Și cu umilinţă te rog. Dăruieşte bună sporire minţii mele. Luminează-mă cu lumina cunoştinţelor. Întăreşte-mi memoria. Dă-mi priceperea cuvenită şi pune în gura mea cuvânt spre răspuns bun. Ca înstrăinat fiind de deşertăciunea pământească şi slava deşartă să mă înalţ cu mintea şi cu inima spre cele nepieritoare şi veşnice. Amin.”

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro