Uşor de preparat! Ciuperci umplute cu mozzarella şi busuioc
Publicat pe 25.06.2017 la 10:22 Actualizat pe 25.06.2017 la 10:51
Vrei să pregăteşti o gustare rapidă şi delicioasă, dar ai rămas fără idei? Noi avem soluţia perfectă. Ciuperci umplute cu mozzarella şi busuioc, un preparat delicios ce se obţine în mai puţin de 30 de minute.
Vrei să pregăteşti o gustare rapidă şi delicioasă, dar ai rămas fără idei? Noi avem soluţia perfectă. Ciuperci umplute cu mozzarella şi busuioc, un preparat delicios ce se obţine în mai puţin de 30 de minute.
INGREDIENTE:
- Două ciuperci mari;
- O cană de sos de pizza
- 4-5 frunze de busuioc;
- 4-5 roşii cherry;
- O ceaşcă de mozzarella mărunţită;
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la o temperatură de 180 de grade. Se îndepărtează tulpinile de la ciuperci. Acestea se taie mărunt şi se aşează în interiorul ciupercilor. Se aşează ciupercile pe o tavă tapetată cu hărtie de copt. Se adaugă sosul de pizza în fiecare ciupercă, apoi se adaugă roşiile, busuiocul şi mozzarella. Se introduc la cuptor şi se gătesct aproximativ 20 de minute. Se servesc imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.