Usturoiul negru, BENEFICII UIMITOARE fără miros neplăcut! Trebuie să-l adaugi pe lista ta!
Publicat pe 19.07.2016 la 08:29 Actualizat pe 20.07.2016 la 02:18
Usturoiul negru a apărut tocmai din această dorință de a elimina gustul puternic și mirosul neplăcut, fără ca să își piardă proprietățile terapeutice.
Usturoiul negru a apărut tocmai din această dorință de a elimina gustul puternic și mirosul neplăcut, fără ca să își piardă proprietățile terapeutice.
Pentru a se obtine usturoiul negru, se macereaza usturoiul alb printr-un proces 100% natural. Durează aproximativ 45 de zile, timp în care este expus la condiții optime de umiditate și temperatură după o retetă care este păstrată secretă.
Vracii şi medicii din vechime din Asia foloseau această metodă de a fermenta usturoiul, pentru a extrage cele mai sănătoase proprietăţi din usturoi, reducând intoleranţa la digerare şi gustul neplăcut, scrie viataverdeviu.ro.
Beneficiile usturoiului negru:
- reglează tranzitul intestinal facilitând digestia;
- previne apariţia bolilor cardiovasculare;
- reduce excesul de colesterol;
- conţine 18 dintre cei 20 de aminoacizi care există şi din cei 8 esenţiali îi are pe toţi;
- conţine de 5 ori mai mulţi antioxidanţi faţă de usturoiul alb;
- ajută la cicatrizarea rănilor şi întăreşte sistemul osos;
- reduce riscul apariţiei de cancer;
- întăreşte sistemul imunitar;
- unul dintre cele mai puternice antivirale;
- ajută la scăderea tensiuni arteriale.
Sursa foto: captură Youtube
D.D.