VIDEO / Intrăm în Anul Maimuţei de Foc în zodiacul chinezesc. Care sunt semnele favorizate şi cum vă va merge în dragoste?

Sursa foto: arhiva

Anul 2016 stă sub semnul Maimuţei de Foc– după zodiacul chinezesc. Anul Nou chinezesc cade întotdeauna în prima Lună Nouă din zodia Tigrului (Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie). În 2016 sărbătorim intrarea în Anul Maimuţei de Foc pe 8 Februarie.

Acest an, spun astrologii, va fi dominat de schimbări, unele mai bune pentru anume zodii, iar altele mai proaste pentru cei aflaţi sub semne astrologice mai ghinioniste.

Calităţile pozitive şi negative ale Maimuţei culminează într-un an în care orice se poate întâmpla. Nu prea are rost să ne gândim că în Anul Maimuţei de Foc 2016 vom putea să ne planificăm în tihnă viaţa. Influenţa maimuţei asupra anului 2016 face ca lucrurile să devină imprevizibile. Lucrurile vor fi realizate, dar în mare parte prin eforturi personale și individuale. Mișcările de grup, cum ar fi răsturnările politice sau revoluțiile, probabil nu vor marca în mod semnificativ acest an.

Mai multe amănunte puteţi vedea în materialul video de mai sus

T.S

Citeşte şi:
Zodiacul soacrelor! Scorpionii n-ar trebui să se aştepte la prea multe de la o mamă soacră Rac
De ele să te fereşti! Care sunt cele mai CICĂLITOARE femei, în funcţie de zodiefacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro