Vedetă TV, acuzată că a batjocorit simbolul creştinismului!

+3 click pentru
galerie

O "divă" din showbizul autohton a reuşit să scoată din minţi mai mute persoane, după ce a făcut publică o fotografie incredibilă, alături de un mesaj buclucaş.

Oana Mareş a postat pe Internet o imagine realizată în atelierul pe care îl deţine, ce înfăţişează un bărbat întins pe o cruce din lemn, făcând aluzie la răstignirea lui Isus. Amuzată, Oana Mareş a precizat: "Periodic sacrificăm un angajat, un prieten, pe lemn de măslin, pentru sporul firmei!:)) La apus!:))". Dacă unele persoane s-au amuzat teribil, au fost multe care s-au declarat indignate şi au etichetat gestul Oanei drept blasfemie.

Faptul că este slobodă de gură l-a mai demonstrat Oana Mareş şi cu alte ocazii. De exemplu, recent, ea a povestit că şi-a ieşit din minţi în momentul în care, aflându-se la volan, o altă şoferiţă i-a tăiat calea şi i-a arătat degetul mijlociu. "M-a enervat groaznic, astăzi, o tipă într-un jeep alb (nu mai avea bani şi de culoare probabil). S-a băgat în faţa mea şi mi-a arătat degetul şi apoi am început să ne înjurăm. S...i p...a, când ea, când eu, când ea... (...) Bă, dar suntem prietene şi ne facem confidenţe, sau ce?! Din categoria: ce prost înjurăm noi, femeile", a explicat blonda.

Scandal cu Bianca Drăguşanu
În urmă cu trei ani, Oana Mareş a atacat-o pe Bianca Drăguşanu, făcând nişte remarci răutăcioase referitoare la operaţiile estetice ale acesteia. Bianca s-a "autosesizat" imediat şi a postat şi ea un mesaj pe Facebook la adresa Oanei Mareş: "Am citit curând amuzată, referitor la mine sclipirile unei bufniţe inteligente. Pai dacă aşa stă treaba, cred că ar fi cazul să-i amintesc că a fost găsită clocind noaptea târziu alte ouă decât cele ale soţului ei. Deci, dragă bufniţă, mă întreb, oare aceste sclipiri inteligente nu cumva îţi provoacă şi amnezie temporară? Nu sunt deşteaptă, dar când privesc în jurul meu prind curaj şi mai ştiu că doar două lucruri sunt infinite: prostia şi Universul, dar, totuşi nu sunt sigură în privinţa Universului".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de facebook oficială: Spynews.ro!
Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro