Veste incredibilă pentru Elena Hueanu! Decizia instanţei o să-l enerveze la culme pe Cristi Coandă

De aproape un an de zile, fotomodelul Elena Hueanu şi Cristi Coandă se războiesc pentru custodia fetiţei pe care o au împreună.

Micuţa va rămâne însă alături de mama ei până la finalul anului după ce Judecătorii din Timişoara au stabilit ca următorul termen al procesului de custodie să se desfăşoare în luna decembrie.  Decizia nu-i pică tocmai bine fotbalistului care spera ca problema custodiei să se rezolve cât mai repede. "Există o hotărâre judecătorească şi executorie, dată de magistraţii germani, prin care eu pot să am o relaţie cu copilul meu. Nu vreau să creadă lumea că încerc să îi iau fetiţa. Doresc să am o relaţie normală şi să pot să o vizitez şi să petrec timp cu ea", declara Coandă, în urmă cu câteva săptâmâni.    


În schimb, amânarea îi prinde bine fotomodelului care încearcă să ţină atât fetiţa cât şi procesul cât mai departe de fostul ei iubit(Hueanu a reuşit să mute dosarul de la Bucureşti la Timişoara).  Cristi Coandă şi Elena Hueanu s-au despărţit din cauza certurilor şi scandalurilor tot mai frecvente. La un moment dat, în presă s-a vorbit chiar despre faptul că Hueanu ar fi fost bătută şi înfometată de iubitul ei. După ce s-au despărţit, fotomodelul a plecat în Germania, la rude. Blonda a povestit că principalele motive care au dus la încheierea relaţiei lor ar fi fost violenţa şi problemele cu alcoolul pe care le-ar avea fotbalistul.

Citeşte şi

EXCLUSIV! Divorţează! Nadia Comăneci este în lacrimi! Ce s-a întâmplat cu familia ei

Încă o lovitură pentru familia Paulei Iacob! Am aflat ce se va întâmpla cu bijuteriile avocatei


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro