Veşti NOI despre starea poliţistului din Suceava rănit cu sabia. Ce i s-a întâmplat după OPERAŢIE

+4 click pentru
galerie

Starea poliţistului din Suceava s-a îmbunătăţit © Sursă foto: Captură

Veşti bune despre poliţistul rănit cu sabia în timpul unei misiuni. Se pare că starea poliţistului s-a îmbunătăţit, iar după operaţia suferită, acesta şi-a ascultat fetiţele la telefon.

Psihologii i-au recomandat soţiei lui Dan Ciprian  Sfichi că o metodă bună pentru a-l trezi din starea de vegetaţie aste aceea de a-i stimula trăirile interioare. Astfel, soţia acestuia le-a dat la telefon pe cele două fiice, iar poliţistul a reacţionat.

Chiar dacă nu poate încă să vorbească, acesta răspunde la întrebări prin strângeri ale mâinilor şi înţelege tot ce se întâmplă în jurul său, potrivit informaţiilor oferite de Poliţia Română.

Ba chiar unul dintre colegii acestuia a scris pe Facebook că poliţistul ar fi vorbit cu fetiţele sale, iar starea sa este mult mai bună. Pe pagina de Facebook Special Guys All Over The World este specificată, însă, doar prima variantă, aceea că poliţistul doar şi-a ascultat fetiţele.

„Acum câteva minute soția lui Ciprian i-a dat telefonul în mâna lui ca să își audă fetițele în timp ce vorbea cu ele. Ciprian a dus telefonul la ureche singur să le poată auzi! Dumnezeu a făcut minuni! Există Dumnezeu și există minuni, există medici buni! CIPRIAN TRĂIEȘTE! CIPRIAN RĂSPUNDE LA STIMULI! CIPRIAN SE VA FACE BINE! Să ne rugăm pentru el și Dumnezeu îl va face bine! Azi e o sărbătoare mare și s-au întâmplat minuni pentru El!”, a scris un coleg al poliţistului pe reţelele sociale.

Toţi colegii săi s-au mobilizat pentru a-l ajuta pe Dan Ciprian Sfichi. Unii dintre aceştia au donat sânge, alţii au spus o rugăciune şi au un gând pentru el, iar urările de bine vin şi de la colegii săi din Afganistan, care i-au transmis că-i sunt alături.

"Alături de Ciprian cu sufletul! Haide, Cipri", este mesajul militarilor din Afganistan postat pe Facebook-ul Special Guys All Over The World.

Şeful Adjunct de Poliţie, Sfichi Dan Ciprian, a trecut prin momente cumplinte în timpul unei misiuni. Acesta efectua percheziţii în marţi dimineaţă, când dintr-o dată a fost atacat violent. Bărbatul a fost înjunghiat cu o sabie, atât în zona braţului, cât şi în cap.

La scurt timp, autorităţile l-au reţinut pe bărbatul Alexandru Huţuleac pentru aproximativ 24 de ore. Se pare că acesta nu se află la primul incident, fiind arestat în trecut pentru trafic de droguri. Acesta chiar a făcut parte dintr-un grup infracţional.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro