Vezi ce alţi criminali au îngrozit România şi ce pedepse au primit!

Judecătorii au decis astăzi ca fostul poliţist Cristian Cioacă să execute 22 de ani de închisoare pentru uciderea Elodiei, soţia sa, dar şi pentru profanare de morminte. Cazul lui nu este singular în România. Judecătorii au instrumentat numeroase cazuri de crime şi au dat sentinţe asemănătoare infractorilor.

Un alt caz care a îngrozit România este cel al lui Toma Gheorghe, care şi-a ucis fata şi concubina, după care le-a tranşat şi le-a aruncat în canal. Conform crimefaracadavru.wordpress.com, bărbatul a fost trimis în judecată în martie 2012 pentru omor.Tribunalul Arad l-a condamnat la 25 de ani de închisoare.

O altă crimă oribilă a fost săvărşită de Bocskai Zsolt şi de Tunde-Maria, care şi-au ucis fetiţa. Cei doi au ţinut cadavrul în casă timp de 5 zile, după care l-au acoperit cu slănină de porc şi l-au ars în sobă. Crimefaracadavru.wordpress.com anunţă că tribunalul Harghita i-a condamnat pe cei doi părinţi la 23 de ani de închisoare. În mai 2009, prin sentinţa Curţii de Apel Târgu Mureş, decizia a rămas definitivă.

Romeo Nicolae Chelaru a ucis un cămătar pentru 500 de dolari. Acesta a secţionat cadavrul, l-a ars, iar cenuşa a aruncat-o în râu. În februarie 2002, Chelaru Nicolae Romeo este trimis în judecată sub acuzaţiile de omor calificat, tâlhărie, profanare de cadavre, fals în înscrisuri oficiale, uz de fals şi înşelăciune. În iunie 2002 Tribunalul Alba îl condamnă la 19 ani de închisoare.

Foto: Intact images


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro