A dat restaurantele de fiţe pe o ieşire la terasă! Vezi ce politician a petrecut toată seara în Centrul Vechi / Galerie foto

+6 click pentru
galerie

Una dintre cele mai cunoscute femei-politician de la noi din ţară a petrecut, weekendul trecut, toată seara la una dintre terasele de fiţe din Centrul Vechi al Capitalei.

Elena Udrea, căci despre ea este vorba, a renunţat la restaurantele de lux în care petrecea alături de personalităţi marcante ale PDL-ului şi a „coborât” în rândul lumii, ea fiind fotografiată de paparazzii Spynews la o terasă din Centrul Vechi. Alături de vedeta politicii româneşti, la masă, printre pahare de vin şi sticle de bere, se mai zăreau câţiva pioliticieni democrat-liberali, dar şi soţul favoritei lui Traian Băsescu, celebrul om de afaceri Dorin Cocoş.

Evident, prezenţa Elenei Udrea la terasă nu a trecut neobservată, mai mulţi trecători aruncându-i priviri galeşe blondei, ea zâmbindu-le tuturor trecătorilor care o salutau. După ce a mâncat o salată, fiind probabil la regim după ce a luat câteva kilograme în greutate, fostul ministru al turismului şi-a comandat apă plată. Spre deosebire de soţia sa, Dorin Cocoş nu a fost la fel de strict în ceea ce oriveşte reginul, el comandându-şi, de-a lungul serii, mai multe sticle de bere pe care le-a băut cu nesaţ.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro