Viața în INFERN, descrisă de o prizonieră: Nu cred că voi reuşi să-mi scot ororile din minte!

Foto: Captura Youtube , imagine simbol

O tânără, prizonieră a extremiștilor islamici, a povestit ororile la care este supusă de către aceștia.

Probabil credeți că, din moment ce tânăra a putut să vorbească cu presa, a scăpat din ghiarele torturii, însă nu este așa. Mayat, o fată aparţinând minorităţii religioase Yazidi, se află încă în mâinile agresorilor și cu acordul lor a dezvăluit pentru o publicaţie italiană abuzul extrem pe care îl îndură ca sclavă sexuală, informează The Telegraph.

Mayat a fost răpită de membrii Statului Islamic din Irak şi Siria (ISIS) pe 3 august, în timpul unei ofensive împotriva oraşului irakian Sinjar.

Părinţii ei au oferit numărul fetei de telefon unui jurnalist de la publicaţia italiană „La Republica“. Mayat l-a implorat pe jurnalistul italian să nu îi dezvăluie numele adevărat.

”O parte din mine ar vrea să moară imediat, să mă bag sub pământ şi să rămân acolo. Însă o altă parte speră să fiu salvată şi să-mi mai pot îmbrăţişa părinţii încă o dată“
, a declarat tânăra.

Mayat este de părere că sunt aproximativ 40 de femei, cu vârsta cuprinsă între 12 şi 30 ani, care sunt ţinute de extremişti într-un oraş necunoscut.

Ea a povestit cum femeile sunt ţinute într-o casă și păzite de oameni înarmați. În acea casă, spune ea, sunt „trei camere ale ororii“, unde femeile sunt violate de mai multe ori pe zi, de diferiți bărbați.

”Ne tratează ca pe sclave. Suntem mereu oferite diverşilor bărbaţi. Unii ajung aici direct din Siria“, a mai spus prizoniera.

„Ne-au ameninţat că ne bat dacă încercăm să ne opunem. Deseori îmi doresc să mă bată atât de rău încât să mor. Însă sunt laşi, şi nu fac nici măcar asta. Niciunul dintre ei nu are curajul să ne pună capăt suferinţelor“, a mai decarat ea.

Mayat a mai mărturisit că multe dintre femei au încercat să se sinucidă.

„Câteodată am impresia că nu se va sfârşi niciodată. Şi chiar dacă se va încheia totul, viaţa mea va fi mereu marcată de tortura din ultimele câteva săptămâni. Chiar dacă supravieţuiesc, nu cred că voi reuşi să-mi scot ororile din minte“, a conchis tânăra

CITEȘTE ȘI:

Incredibil! Cum au folosit agenţii CIA hituri cunoscute, ca instrumente de tortură pentru prizonieri

MĂRTURISIRE ȘOCANTĂ a unei prizoniere: Nu cred că voi reuşi să-mi scot ororile din minte!

A.M.M


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro