Atenție!
Conținut pentru adulți!

VIDEO 18+! Aşa arată mizeria umană! Imaginile care au oripilat o ţară întreagă! Patru indivizi din Brăila au torturat un câine

Ei sunt bestiile cu chip de om! Patru tineri din Brăila au revoltat o ţară întreagă, după ce s-au filmat în timp ce tăiau coada unui câine şi se amuzau copios pe seama suferinţei lui.


Aşa arată mizeria umană! Un filmuleţ şocant a ajuns cunoscut pe reţelele de socializare cu patru bărbaţi care au chinuit un câine, tăindu-i coada cu toporul. După ce l-au chinuit, iar câinele a fugit urlând, unul dintre indivizi a luat coada tăiată în mână şi s-au distrat pe seama lui.

Bestiile au considerat că este amuzant să-ţi baţi joc de un animal şi să-i provoci suferinţă. Imaginile sunt greu de vizionat şi pare greu de crezut că astfel de oameni există în România sau în oricare colţ al lumii. Spunem că trăim într-o ţară civilizată, dar oamenii continuă să tortureze animalele ştiind că ele sunt lipsite de apărare.

Ce pedeapsă crezi că merită aceşti indivizi?

A.B.

Foto: Captură video

Citeşte şi:

VIDEO ŞOCANT! Medicii au rămas MUŢI când au văzut ce purta în pântece bărbatul acesta

VIDEO ŞOCANT Ce se întâmplă când te ţii de glume proaste? A încercat să jefuiască oamenii la bancomat, dar a sfârşit rău de tot


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro