VIDEO / A fost filmat în ipostaze incendiare, a făcut videochat, dar acum vrea să plece din casa "Mireasă pentru fiul meu": "Plătesc clauza"

Este unul dintre cei mai controversaţi concurenţi din noul sezon "Mireasă pentru fiul meu", a făcut videochat, a fost filmat de nenunărate ori în ipostaze incendiare, iar acum a luat o decizie radicală.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. La început, Florin promitea că va duce competiția la bun sfârșit, dar acum a revenit asupra lucrurilor pe care le gândea şi spune că îşi doreşte să iasă din show. "Am înţeles că nu pot forma un cuplu. Îi acord Alexandrei 60% încredere. Voi pleca şi o să plătesc clauza.", a declarat acesta în ediţia de azi a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu".

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial pezentat de către Mirela Boureanu-Vaida, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi de luni până vineri de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe Antena Play.

Sursă foto Captură

Citeşte şi

Bombă la "Mireasă pentru fiul meu"! O concurentă este îndrăgostită de un bărbat din staff-ul emisiunii

FOTO / A cucerit inimile telespectatorilor de la "Mireasă pentru fiul meu", iar acum un anunţ a şocat: "A murit acum şase luni!" Despre cine este vorba

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro