VIDEO / A fotografiat un cartof, iar imaginea s-a vândut cu un milion de euro! Ai fi dat atâţia bani pe această imagine?

Pare o fotografie aproape banală, dar costă cât un apartament în buricul New York-ului. O imagine în care apare un cartof a fost vândută cu suma colosală de un milion de euro, scrie Mirrror.co.uk.

Imaginea este realizată de celebrul fotograf Kevin Abosch, recunoscut pentru faptul că a fotografiat o serie de vedete precum Johnny Depp şi Dustin Hoffman. "Nu este prima dată când cineva îmi cumpără arta chiar de pe perete. Am băut împreună (cu omul de afaceri - n.r.) două pahare cu vin, iar el a spus: «Chiar îmi place asta». După alte două pahare cu vin a spus «Chiar vreau asta». Două săptămâni mai târziu, am stabilit preţul", a declarat fotograful Kevin Abosch pentru The Sunday Times.

Imaginea s-a vândut cu suma de un milion de euro deoarece cartoful finlandez organic a fost fotografit folosind o singură sursă de lumină şi o cameră digitală. Cartoful apare pe un fundal negru.

Sursă foto Youtube

citeşte şi

Grigore Moldovan, fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", a ajuns în braţele Innei!

Grigore Moldovan, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", şi-a cucerit soţia cu poezii: "De ce plâng, de ce suspin..."

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro