VIDEO / A împuşcat-o pe fosta lui iubită, pe bebeluşul său şi pe pastorul bisericii! Motivul agresorului este incredibil

O femeie, bebeluşul ei şi un pastor au fost împuşcaţi, duminică, într-o biserică din statul american Alabama. Tatăl bebeluşului a fost reţinut, potrivit mediafax.ro.

James Junior Minter, un bărbat de 26 de ani, este acuzat că a deschis focul în biserica Oasis Tabernacle din Selma, Alabama. "Femeia se află în stare critică. Ea şi bebeluşul au fost trimişi la Birmingham pentru tratament medical. Pastorul este la un spital local din Selma", a declarat un poliţist.

Minter a intrat în biserică şi a vrut să o omoare pe iubita sa şi pe copil. Pastorul a fost împuşcat în timp ce încerca să-i ia arma din mână atacatorului. Femeia a fost împuşcată în umăr şi maxilar, copilul în mână, iar pastorul în picior.

Agresorul a fugit de la locul faptei, dar a fost prins de poliţie la aproximativ 1,5 kilometri de biserică. Un posibil motiv al atacului ar fi fost o dispută privind drepturile de vizitare a copilului şi violenţele domestice între Minter şi prietena lui.

A.B.

Foto: Captură Youtube

Citeşte şi:

Cutremurător! S-a sinucis tatăl lui Mirco Maschio

Poliţist american, împuşcat mortal în urma unui control în trafic


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro