Atenție!
Conținut pentru adulți!

VIDEO / A încercat să-şi ucidă nevasta în plină stradă, iar băieţelul lor a filmat totul! Mărturia cutremurătoare a femeii care a scăpat din infern

Un băiat de zece ani a trecut prin momente cumplite, după ce tatăl lui i-a atacat mama în plină stradă şi a călcat-o în picioare, fiind la un pas să o omoare.
Victima incredibilei agresiuni este Daniela B., originară din Petroşani, stabilită de câţiva ani într-un oraş din Cipru. Conform informaţiilor obţinute de reporterii SPYNEWS, totul s-a petrecut în urmă cu două seri, când concubinul ei a atacat-o în plină stradă şi a bătut-o crunt, după ce a smuls-o, la propriu, din maşină. Culmea, totul s-a petrecut sub privirile îngrozite ale copiilor celor doi, băiatul de zece ani al acestora reuşind să filmeze începutul agresiunii.
"Cam aşa îşi arată unii bărbaţi bărbăția! Acum câteva zile a dat drumul la lichidul de frână azi a venit să mă omoare! Mai departe las legea să rezolve problema. Nu toate gunoiele sunt în tomberon, mai circulă şi pe stradă... Aşa numesc eu bărbaţii care lovesc femeile: gunoaie!", a scris victima agresiunii, pe un site de socializare.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro