VIDEO / A murit în aceeaşi zi, tot într-un accident! Drama cumplită a familiei uneia dintre victimele carnagiului rutier care a îngrozit ţara
Publicat pe 12.04.2016 la 00:02 Actualizat pe 11.04.2016 la 23:27
Familia uneia dintre victimele accidentului sângeros de la Brăila, unde un şofer a spulberat cinci pietoni aflaţi într-o staţie de autobuz, a primit o lovitură cumplită.
Familia uneia dintre victimele accidentului sângeros de la Brăila, unde un şofer a spulberat cinci pietoni aflaţi într-o staţie de autobuz, a primit o lovitură cumplită.
În aceeaşi zi în care Anişoara Toader, 52 de ani, era spulberată de vitezomanul inconştient, la Brăila, în nordul Africii, nepotul femeii, pe care aceasta îl iubea ca pe propiul fiu, murea tot într-un accident rutier. Alin Mihai Miuţescu, de 26 de ani, student la a doua facultate, la Drepturile Omului, în Oslo, se afla în Maroc în cadrul unui proiect umanitar cu o fundaţie, potrivit publicaţiei Obiectiv - Vocea Brăilei. Chiar în ziua în care mătuşa lui era ucisă în oraşul natal, autocarul în care se afla Alin s-a răsturnat într-o râpă din cauza unei furtuni de nisip, în deşert, în apropiere de oraşul Tata. Găsit în viaţă, dar grav rănit, Alin a fost luat de o ambulanţă şi dus la un spital de campanie, spital în care a decedat, întrucât medicii nu au avut medicamente şi ustensile. "Era în viaţă când a ajuns la spital, dar vorbim de un spital de lumea a V-a, nu a treia, neutilat, nedotat. Poate ar fi avut o şansă în altă parte, dar acolo, exclus! Profesorul Iulian Costache se ocupă acum şi de repatrierea lui Alin, iar facultatea şi-a asumat total responsabilitatea, şi legal, şi financiar, se ocupă de repatriere", a declarat o rudă îndoliată, pentru www.obiectivbr.ro.
"Mai avea trei zile de stat în Maroc. Apoi voia să meargă în India şi Nepal, pentru că era fascinat de cultura de acolo. Facultatea din Norvegia avea această fundaţie, care se ocupa de promovarea culturii, de educaţie şi sprijin umanitar în ţările sărace, subdezvoltate. Studenţii merg în aceste misiuni şi îşi desăvârşesc practica. Înainte de Maroc, a lucrat cu refugiaţii ajunşi în Norvegia. A lucrat efectiv în campusul în care erau cazaţi, încă din primele zile. Au venit cu tot felul de boli, l-am atenţionat să aibă grijă, dar, în final, tot a luat un vărsat de vânt. Nu a fost uşor, el mai avusese şi în copilărie. I-am dus grija, dar el era foarte încântat de ceea ce făcea, nu precupeţea niciun efort, nimic nu i se părea greu. Cât timp putea ajuta cumva, pe cineva, el se simţea fericit şi împlinit", a povestit o altă rudă, conform Obiectiv - Vocea Brăilei.