VIDEO / OMG! Şi-a fracturat coastele, după ce a sărit în braţele iubitului! Cum arată tânăra care cântărea doar 31 de kilograme

Sursa foto: Captură Youtube

Georgia McGrath, o tânără în vârstă de 18 ani, a trecut prin momente dramatice în urmă cu ceva timp, căci din cauza anorexiei, adolescenta şi-a fracturat coastele în momentul în care a sărit în braţele iubitului său.

Diagnosticată cu anorexie în 2012, dar îndrăgostită nebuneşte de iubitul ei, Georgia nici măcar nu s-a gândit la problemele pe care le are, aşa că a sărit în braţele lui Ashton, bărbatul care o cucerise. Imediat, însă, a fost "lovită" de o durere cumplită: "Am simţit că leşin de durere şi am ajuns la spital. Medicul m-a avertizat că îmi voi pierde viaţa, dacă voi continua aşa."

În urma incidentului cumplit, fata a înţeles că nu mai poate glumi cu sănătatea ei, aşa că adolescenta care cântărea doar 31 de kilograme în momentul în care a trecut prin această dramă a adoptat un stil de viaţă sănătos, iar într-un an a ajuns să cântărească nu mai puţin de 63 de kilograme.

Citeşte şi:

T.S.F


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro