VIDEO / A suportat ani întregi glume răutăcioase din cauza modului în care arată! Fetiţa "dalmaţian" este acum o domnişoară în toată firea! Uite cum arată

Ciera, copilul care uimea o lume întreagă cu modul în care arată, s-a transformat într-o adolescentă. Copiii o strigau "dalmaţian", dar trecerea timpului a făcut-o pe fată să se accepte exact aşa cum este.

Ciera Swaringen, din Carolina de Nord, SUA, în vârstă de 19 ani, a fost diagnosticată de medici cu Nev Melanocitar Congenital Urias, ceea ce înseamnă ca pe suprafaţa corpului ei se găsesc numeroase aluniţe. Faptul că aspectul său fizic este diferit a făcut-o pe Ciera să suporte de-a lungul timpului numeroase glume răutăcioase. "Băieţii erau de obicei primii care comentau imediat ce mă vedeau. Îmi spuneau tot felul de răutăţi, dar cel mai des îmi spuneau "dalmaţian" sau îmi spuneau că sunt murdară şi să mă duc să mă spăl", a declarat ea conform Dailymail.co.uk.

Acum, că anii au trecut, Ciera s-a transformat din copilul fragil în adolescenta puternică ce îşi acceptă prezentul, ba chiar nu îi mai este ruşine să îşi expună trupul. "Până la urmă, oamenii sunt diferiţi. La unii din noi diferenţele sunt vizibile", a mai spus ea pentru sursa mai sus menţionată.

Sursă foto Youtube

Citeşte şi

VIDEO / Se iubeau încă din liceu, dar a aflat că iubita lui este grav bolnavă. O să-ţi dea lacrimile când o să vezi cum a cerut-o în căsătorie chiar în ultima zi de chimioterapie

VIDEO VIRAL / Milioane de oameni au plâns când au văzut aceste imagini! Asta chiar este o lecţie de viaţă!

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro