VIDEO / A trăit 12 ani cu "CAPRA SATANICĂ"! Femeia care a locuit cu o fantomă în casă a scos la vânzare imobilul! Tu ai risca s-o cumperi?

Sursă foto: captură youtube

Cea mai bântuită casă din Marea Britanie e dată spre vânzare. Proprietara, care a rezistat 12 ani alături de fantomă, s-a hotărât să scape cu totul de locul care i-a făcut zile fripte.Conform The Mirror, Vanessa Mitchell, properietara clădirii, este convinsă că fantoma caprei satanice a bântuit casa încă de când ea s-a mutat, în 2004. La cumpărare, femeia a plătit 148 de mii de lire sterline.

Voia să surprindă o dimineață cețoasă, dar a făcut fotografia vieții sale în cimitir. Un fotograf amator a devenit cunoscut în toată lumea

Casa ei a fost desemnată cea mai bântuită casă din Marea Britanie şi acum a fost scoasă la vânzare. Vanessa afirmă că ar fi văzut numeroase fantome, că a fost împinsă în timp ce era gravidă şi chiar a văzut pete de sânge pe podea. 

Este oare cea mai BIZARĂ fotografie din lume? Detaliul TERIFIENT pe care l-a observat o femeie după ce şi-a făcut un selfie într-un avion

În trecut, proprietatea ar fi fost o închisoare medievală în care au fost prizoniere vrăjitoare dintre care opt au murit.  Ceilalţi oameni care au locuit în casă n-au putut rezista mai mult de patru ani.

"Cred că e bântuită, trăiesc aici de ani întregi, dar faptul că am văzut o figură înaltă şi întunecată stând între mine şi fiul meu a fost ultima picătură a paharului", a mărturisit proprietara.

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Se auzeau sunete ciudate din cimitir, aşa că au pus camere de filmat. Au rămas cu gurile căscate atunci când s-au uitat pe imagini

VIDEO / Mireasa din Radovan, fantoma care nu își găsește alinarea! O nouă apariţie i-a cutremurat pe localnici!

A făcut o poză în camera de hotel şi s-a speriat îngrozitor! Ce a fotografiat din greşeală un bărbat din Marea Britanie?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro