VIDEO / Adi Minune, ploaie de bani la un chef de mafioţi! A strâns o adevărată avere

+5 click pentru
galerie

Majoritatea liderilor interlopi din țară au fost prezenți, recent, la botezul fiicei celebrului Florin Ghenosu, cotat drept unul dintre cei mai periculoși infractori români.

Aceștia s-au înghesuit să facă „impresie bună” și i-au umplut de bani pe lăutarii chemați să cânte la eveniment. Botezul fiicei lui Florin Ghinea, zis Ghenoscu, a fost motiv de mare sărbătoare în lumea interlopă, fiind considerat unul dintre cele mai importante evenimente „mondene”.Ca urmare, la petrecerea organizată cu ocazia creștinării micuței Sia, restaurantul s-a umplut de lideri interlopi veniți din toată țara, iar lăutarii nu puteau rata un asemenea moment. Cu toate că, în ciuda numărului foarte mare de invitați, evenimentul s-a consumat sub semnul discreției, așa cum poate era și firesc având în vedere natura invitaților, unul dintre cei prezenți, proaspăt eliberat din penitenciar, a „scăpat” mai multe imagini pe o rețea de socializare.

Astfel, Petre Geamănu, poreclit de unii și „Împăratul lumii”, a postat o filmare în care îl umple de bani de Adi Minune în timp ce dă dedicații unei colecții impresionante de infractori. Pe lângă Gheosu, acesta dă bani cu nemiluita, numai în bancnote de câte 200 de lei, pentru Fane Litrașu, un afacerist controversat din Chiajna, asociat lumii interlope, Titel Crăcănatu, celebrul șef al interlopilor brăileni, Costel Corduneanu, Dorde (un locotenent al clanului Geamănu), pentru „finii lui”, clanul Tărâm dar și pentru Sârbu Marian, zis Box, locotenent al Cămătarilor.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro