VIDEO / Aici a fost omorâtă Anastasia Cecati! Imagini cu apartamentul şi blocul unde şi-a găsit sfârşitul şi soţul ei

+4 click pentru
galerie

Anastasia Cecati © Facebook

Au fost făcute publice imagini cu blocul şi apartamentul în care Anastasia Cecati a fost ucisă de soţul ei, dar şi unde el şi-a pus capăt zilelor apoi. Oamenii din zonă sunt în stare de şoc.

Anastasia Cecati a fost ucisă duminică, atunci când soţul ei i-a tăiat gâtul, iar el s-a sinucis la doar câteva minute după ce a comis crima. Potrivit publika.md, într-o altă cameră a apartamentului Anastasiei Cecati poliţia a găsit copilul acestora de numai trei săptămâni care a fost transportat la Spitalul Numărul 1 din Capitală.

Bărbatul de 34 de ani a plecat duminică de acasă de la prima lui soţie şi a mers la Anastasia Cecati. Acolo a izbucnit un scandal, care s-a terminat cu doi proaspeţi părinţi morţi şi un copil de numai trei săptămâni rămas fără familie. 

Anastasia Cecati era cunoscută datorită frumuseţii ei. Era actriţă, fotomodel şi cântăreaţă. Potrivit unor surse, stătea mai mult în Dubai. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro