VIDEO / Alertă în Marea Neagră! Un vas cu mai multe persoane la bord, în pericol de scufundare

Nava © captura video

În urmă cu câteva ore, a fost declanşată o amplă operaţiune de salavare, în largul Mării Negre, autorităţile intervenind pentru salvarea a şapte persoane aflate la bord unei nave, potrivit observator.tv.

Autorităţile portuare au intervenit în cursul nopţii pentru a salva o navă care transporta produse petroliere, la bordul căruia se aflau nu mai puţin de şapte oameni.

Potrivit surse citate, directorul Exploatare din cadrul Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM), Iulian Creţu, a declarat că nava Delfi, pavilion Republica Moldova, a solicitat ajutorul după ce începuse să ia apă în sala maşinilor.

În largul mării s-a deplasat nava Topaz pentru preluarea celor şapte membri ai echipajului, dar aceştia au refuzat să părăsească nava petrolieră pe care să aflau, iar nava Delfi a fost adusă de un remorcher în dana 128 a Portului Constanţa Sud Agigea în cursul acestei dimineţi.

A fost nevoie să li se acorde îngrijiri medicale membrilor echipajului aflat pe nava Delfi în momentul în care au ajuns la ţărm. Starea lor este stabilă.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro