VIDEO / Ambiţie de fier, rezultate HORROR! Cum a ajuns să arate o femeie de 53 de ani, după ce a slăbit 112 kg. Atenţie! Imagini şocante!

foto: facebook

Ambiţie de fier, dar rezultate îngrozitoare! O femeie de 53 de ani a reuşit să slăbească 112 kg, însă a ajuns să arate înfiorător. Femeia ajunsese la un pas de moarte şi a decis că este momentul să-şi schimbe în mod drastic viaţa şi regimul alimentar.

Grace Payne, în vârstă de 53 de ani, ajunsese să cântărească 186 de kg, iar kilogramele în plus îi aduseseră şi probleme serioase de sănătate. Aflată la un pas de moarte, femeia a decis să-şi schimbe radical stilul de viaţă. A renunţat la mâncarea de tip fast-food şi a intrat în sala de sport.

(foto: facebook)

După ce a slăbit 112 kg, femeia luptă să facă rost de bani pentru a scăpa şi de surplusul de piele rămas după ce a slăbit.

"Mi s-au dat două opţiuni: să nu fac nimic şi să aştept să fac un infarct şi să mor sau să-mi schimb stilul de viaţă. A fost un semnal de alarmă. Atunci, am renunţat să mai merg să mănânc la restaurantele de tip fast-food şi am început să-mi fierb singură puiul acasă. Aveam un nepot care urma să vină pe lume şi nu puteam să pierd acest moment", a declarat Grace Payne pentru dailymail.co.uk.

Citeşte şi:

A slăbit spectaculos într-un timp foarte scurt şi le-a dat tuturor o lecţie de viaţă

VIDEO / Nu mai putea sta pe picioare de gras ce era! Acum, Ilie Micolov a slăbit aproape 10 kilograme!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro