VIDEO / Ani la rând a încercat să ascundă faptul că are barbă precum un bărbat, iar apoi a avut o surpriză! "Femeia urs" a urcat pe catwalk şi a făcut furori

Sursa foto: Instagram

Diagnosticată cu o boală rară, ce o face să aibă păr pe faţă,  Harnaam Kaaur, o tânără în vârstă de 25 de ani, a uimit o lume întreagă cu puterea de a-şi accepta defectele, iar acum aceasta are un motiv de bucurie, căci a urcat pe catwalk pentru prima dată.

Numeroase persoane au criticat-o dur din cauza pilozităţii excesive pe care o are pe faţă, însă ea reuşit să-şi accepte defectele şi la scurt timp după ce a încetat să se mai epileze a primit o ofertă bombă şi anume să: defileze pentru designer-ul de bijuterii Marianna Haturunian, la Royal Fashion Day, în Londra.


Harnaam Kaur a început să aibă probleme cu pilozitatea încă de la 11 ani, când a încercat să-i crească pe faţă, pe piept şi pe braţe, potrivit The Sun. De ruşine, ea a pus mâna pe lamă şi zilnic se rădea din cap până în picioare. Femeia suferă de sindromul ovarului polichistic şi până recent a avut grijă ca efectele acestei boli, de care suferă 25% din femeile cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, să nu fie vizibile. Cu toate acestea, ea a aruncat lama de bărbierit la gunoi.

"Nu o să mă mai rad în viaţa mea. Mă simt mult mai feminină, mai sexy şi mai atrăgătoare de când sunt eu însămi. O să port tricouri cu mânecă scurtă şi decolteuri adânci fără să-mi fie ruşine că am ditamai plantaţia de păr. Cine mă vrea, să mă iubească aşa", declara ea în urmă cu doar câteva luni

Citeşte şi:

 
 

Leo de la Strehaia, foc şi pară pentru că Loredana vinde maşina de la el! "O să cer revocarea donaţiei"

Îţi mai aminteşti de fetele de la Bambi? Iată cu ce se ocupă acum

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro