VIDEO Arestată după şi-a transformat vaginul în operă de artă! Cum arată creaţiile unei japoneze excentrice

captura video

Megumi Igarashi a dat dovadă de originalitate şi exhibiţionism, după ce şi-a transformat propriul vagin în opere de artă. Tânăra şi-a făcut o poză la propriul vagin, iar imaginea a scos-o la vânzare. Gestul ei a atras atenţia autorităţilor şi a fost arestată pentru că a încălcat legile Japoniei referitoare la decenţă.

Megumi Igarashi a declarat că a făcut acest lucru pentru a strânge fonduri pentru arta sa. Artista semnează creațiile sale cu pseudonimul Rokudenashiko ( care se traduce ”fata bună de nimic”), scrie The Guardian.

Megumi Igarashi a făcut mai multe poze vaginului ei, după care a făcut mai multe matrițe din pământ pe care le-a decorat.

Femeia de 42 de ani susţine că prin demersul ei dorește să schimbe mentalitatea societății japoneze cu privire la vagin.

”Nu văzusem niciodată un alt vagin în afară de al meu. Nu știam cum trebuia să arate așa că aveam impresia că al meu nu este normal”, îşi motivează Megumi Igarashi gestul.

În Japonia, părțile private ale femeii fac parte din categoria subiectelor tabu, în timp ce zona intimă bărbătească este intens mediatizată şi reprezentată în diverse moduri..

Citeşte şi:

Mihaela Borcea i-a îndeplinit visul fostului soţ aflat în închisoare: "A fost greu"

A făcut sex cu iubitul de 12 ani! Ce a urmat a făcut ocolul lumii

Laura Cosoi, sexy pe internet! Ce funduleţ obraznic are blondina

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro