VIDEO / Ăsta da ghinion în dragoste! A aşteptat timp de 14 ani să-şi întâlnească bărbatul visurilor, iar acesta i-a dat HIV!

Timp de 14 ani, o femeie a aşteptat să-şi întâlnească iubirea vieţii ei, asta după ce ultima experienţă aproape că a traumatizat-o. Bărbatul visurilor a apărut, însă acesta a infectat-o cu HIV.

Nu mai voia să audă de bărbaţi, asta până când l-a întâlnit pe Jason, un bărbat în vârstă de 45 de ani. Anette Newman, originară din Marea Britanie se poate declara acum cea mai ghinionistă femeie în materie de dragoste. După 14 ani de singurătate, Anette a vrut să îi dea o şansă iubirii şi a avut încredere în bărbatul pe care l-a cunoscut. Doar că acesta a omis să îi spună că de mai bine de 26 de ani are HIV şi a întreţinut relaţii sexuale neprotejat.

"Am fost devastată. Nu simt că aş putea să mai am încredere în cineva. M-am resemnat că toată viaţa voi rămâne singură. El îmi tot spunea că a trecut ceva timp de la ultima lui relaţie. L-am crezut", a declarat Anette, pentru presa internaţională.

Femeia a aflat în urmă cu câteva luni despre marele secret al iubitului ei, după ce a căutat pe internet medicamentele pe care acesta şi le administra. Ea devenise suspicioasă, iar o singură căutare avea să o îngrozească. Jason a fost arestat pentru 27 de luni.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro