VIDEO Au avut zile de la Dumnezeu! Doi părinţi care ar fi trebuit să fie la bordul avionului prăbuşit: „Ni s-a dat o a doua şansă”

Cine spune că nu există soartă ar trebui să se mai gândească! Povestea unui cuplu care trebuia să se afle în "avionul groazei", ieri, îţi face pielea de găină.

Barry şi Izzy Sim au întârziat la aeroport şi au pierdut avionul care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur. Cei doi soţi au fost şocaţi când au primit vestea cum că avionul în care trebuiau să se urce s-a prăbuşit şi toţi pasagerii au murit. Lui Barry Sim şi soţiei sale Izzy li s-a spus chiar când au ajuns la aeroport că avionul este plin şi li s-a propus să schimbe zborul cu cel al unei alte companii, unde fiul lor ar putea călători mai confortabil, relatează telegraph.co.uk. Pentru că avionul pleca după mai multe ore, familia a revenit la hotel. Cu puţin timp înainte să plece din nou spre aeroport au aflat cumplita veste.

"Trebuia să fim în acel avion. Tremur, nu ştiu ce să fac! Mă simt foarte rău. Eram în taxi, în drum spre aeroport şi plângeam. Simt că am primit o a doua şansă la viaţă şi din fericire o să-mi văd familia din nou", a declarat femeia presei.

Avionul MH17 s-a prăbuşit în apropiere de oraşul Doneţk şi efectua o cursă Amsterdam-Kuala Lumpur. 298 de persoane şi-au pierdut viaţa în tragedia aviatică ce a avut loc în după-amiaza zilei de joi, la graniţa dintre Rusia şi Ucraina.

A.D.

Citeşte şi:

VIDEO Ultimele imagini din avionul prăbuşit în Ucraina! Ce se întâmpla în INTERIOR înainte să fie "doborât" de rachetă

VIDEO Şocant! Au ieşit la iveală înregistrări cu discuţii legate de doborârea aeronavei MH17!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro