VIDEO / Au stat jumătate de oră blocaţi în trafic! Motivul e hilar

Cine a spus că traficul din Bucureşti e un coşmar s-a înşelat amarnic. Şoferi "nebuni" există şi în Anglia. Un incident halucinant s-a petrecut într-un tunel din Maidenhead.Ce s-a întâmplat? Două maşini s-au întâlnit fix într-un mic tunel prin care nu putea trece decât câte o singură maşină. Probabil că semaforizarea nu mergea, astfel că, fiind vorba de un drum lăturalnic, cei doi şoferi trebuiau să se înţeleagă din semne. Unul trebuia să dea cu spatele şi totul s-ar fi derulat normal în continuare.

Însă, ce ciudată coincidenţă, "războinicii" n-au vrut să renunţe nicio clipă, necedând într-o luptă a orgoliilor fără sens. Cei doi s-au certat 30 de minute. Între timp, în spatele maşinilor ambilor "combatanţi" s-au format cozi imense, dar nimeni n-a putut să-i convingă să deblocheze zona. Incidentul a fost filmat şi a strâns aproape o jumătate de milion de vizualizări pe youtube.

SURSA FOTO: Captura video

CITEŞTE ŞI: 

VIDEO / Este însărcinată în opt luni, dar a ajuns bătaia de joc a unui alt călător! Când a vrut să-şi ocupe locul în tren pe care l-a plătit, omul de afaceri a insultat-o, iar reacţia călătorilor...

VIDEO / Imagini incredibile! O femeie a fost surprinsă în timp ce se satisfăcea singură într-o parcare

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro