VIDEO / Autorităţile din Rusia, în alertă! ATAC ARMAT la sediul secret FSB: 3 morţi

3 oameni au murit în urma atacului armat de la sediul secret FSB a regiunii Habarovsk din Rusia. © Sursa foto: Twitter

Un bărbat a intrat în antecamera Direcției FSB (Serviciul Federal de Securitate) a regiunii Habarovsk din Rusia și a deschis focul asupra persoanelor aflate acolo.

Două persoane au murit, iar a treia a fost rănită. Una din persoanele decedate este un colaborator FSB, iar a doua - un vizitator, cetățean al unei țări din CSI. Atacatorul a fost lichidat la scurt timp după atac, potrivit Vedomosti.ru.

UPDATE 14:30 – Atacatorul a fost identificat ca fiind A. V. Konev, care s-a născut în 1999, în regiunea Khabarovsk.

"Unele informații conduc la ipoteza că ar fi fost membru al unui grup neonazist", se arată într-un comunicat al FSB, potrivit România liberă.

În fotografia de mai jos e ofiţerul FSB care a fost împuşcat mortal de către atacatorul care a intrat în sediul Serviciului Federal de Securitate din regiunea Habarovsk.

Atacatorul reușit să treacă de detectorii de la ușa metalică, a intrat în zona de receptive și a deschis focul asupra oamenilor aflați acolo. Un ofițer FSB și un vizitator au fost uciși și altul a fost rănit. Un ofițer l-a împușcat mortal pe atacator. FSB nu a dat niciun detaliu despre atacator. Sediul a fost înconjurat de trupe special, în eventualitatea altui atac.

Zona a fost închisă, iar forțele de ordine verifică automobilele parcate în apropiere.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro