VIDEO / Balena Albastră, jocul care îi împinge pe adolescenţi la sinucidere! Cum ajung copiii să vadă moartea ca pe o victorie

Sursa foto: observator.tv

Jocul Balena Albastră a făcut multe victime în România, dar şi la nivel internaţional. Adolescenţii nu sunt conştienţi de pericolele la care se expun şi continuă să facă asta. Specialistul este de părere că părinţii ar trebuie să îşi supravegheze mai mult copiii.  

Copiii, în special cei depresivi, ajung să fie dependenţi şi să îşi dorească moartea prin jocul Balena Albastră, anunţă specialistul. Psihologul este de părere că părinţii ar trebuu să îşi supravegheze mai atent copiii şi să le acorde o atenţie sporită. De asemenea,  trebuie să îi ferească de acest joc.  

"Jocul a avut lipici la copiii care deja aveau anumite gânduri sau stări depresive. Acest joc a avut sens când copilul a avut deja nişte nevoi. La copiii care se simt abandonaţi, care au certuri cu părinţii, copiii care nu se integrează sau copiii care se izolează în mediul online. Dacă un alt copil a reuşit, şi celalalt vrea să vadă ce poate face. Politica asta ajută pe cel se sus să se simtă ok cu starea victimei sale. De multe ori unii copii erau ajutaţi să îşi ducă la bun sfârşit decizia de a-şi duce la sfârşit viaţa. (...) Părinţii trebuie să le acorde o atenţie specială." a specificat psihologul la Antena Stars. 

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro