VIDEO / Bărbatul care a pozat fantoma din benzinărie a vorbit pentru "Răi Da' Buni". Ce spune parapsihologul

+2 click pentru
galerie

Fotografia cu fantoma © Facebook/Marius Dumitrean

Marius Dumitrean, bărbatul din Maramureş care a încărcat o fotografie ce a devenit virală, a vorbit pentru "Răi Da' Buni" despre cum a trăit experienţa conştientizării faptului că în poza lui nu apare doar o maşină. De asemenea, Laura Dinu, parapsiholog, a explicat ce legătură au spiritele cu anumite locuri. 

În emisiunea "Răi Da' Buni", Marius Dumitrean, bărbatul care a postat în mediul online o fotografie interpretabilă, a susţinut că i-a fost greu să mai doarmă noaptea, dar şi că se trezea din oră în oră, deoarece coşmarurile nu-i dădeau pace. 

"Am făcut poza, întrucât îmi place maşina. Nu mint cu nimic. Am rămas fără cuvinte în clipa în care am văzut poza. Nu mai puteam să dorm. Adormeam şi peste o oră mă trezeam şi nu mai puteam să dorm. Aveam impresia că e cineva lângă mine şi mă priveşte", a spus bărbatul. 

"Este normal să nu doarmă. Au fost trezite în el anumite simţuri, iar subconştientul scoate la suprafaţă întâmplări şi idei. Pot fi transmise anumite mesaje în urma acestor evenimente. Este posibil ca în fotografie să apară un spirit. În urma unor accidente violente, spiritele rămân agăţate de anumite locuri şi obiecte şi, astfel, cer ajutorul. Vor să se elibereze şi să-şi vadă de drumul lor. Sunt persoane care pot elibera aceste spirite printr-o simplă rugăciune. Trebuie rupte aceste legături dintre spirite şi oameni", a spus parapsihologul. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest