VIDEO / Bătută cu sălbăticie în fața copilului! Mara Bănică a răbufnit în fața agresorului: "După cum te comporți nici om nu ești"

+2 click pentru
galerie

Mama Gabriela © captură video

Strigă disperată după ajutor și vrea să scape din pumnii și palmele soțului. Mama Gabriela are o fetiță de câțiva anișor, iar împreună trec prin clipe cumplite, când tatăl ei consumă alcool și devine violent. 

Invitată în platoul emisiunii Acces Direct, mama Gabriela a izbucnit în plâns. Bătută crunt, cu multe vânătăi și răni pe corp, tânăra nu știe încotro să mai meargă pentru a se salva.

"M-a luat la bătaie. M-a dat cu capul de dulap, mi s-a spart capul. E sângele meu pe pat. Mi-a spus că nu se lasă până nu mă omoară și fata să ajungă la stat. (...) Eu cresc fata, fac mâncare, dacă plecam undeva zicea că mă duc după golani. M-a batut cu pumnii, cu palmele. El cu toți banii pe care îi câștigă bea. E gelos din cauza băuturii, el nu vrea să vorbesc nici măcar cu o prietenă. Nu am ascuns nimic de el. Îi dă copilului să bea bere", a spus mama Gabriela.

"Da, ar fi în stare să mă omoare. (...) Dacă rămân fără fetiță m-aș omorî, nu pot să trăiesc fără ea. (...) după ce mi-a spart capul am fugit desculță și am sunat la 112. El a încuiat ușile. Am fost la dispensar, am ieșit și m-am dus la poliție. Mi-au zis că i-au dat o amendă de 10 milioane și mi-au zis să mă duc acasă că nu îmi face nimic. Mi-au dat numărul de telefon să sun dacă mă mai bate", a mai spus mama Gabriela. 

Tatăl fetiței se apără și spune că tânăra Gabriela l-a provocat să o bată. "Dacă ea m-a provocat. Nu e vorba de băut. M-a trezit pe mine să mă duc să aduc un sac de rumeguș să punem pe foc, nu putea să se ducă ea? (...) Eu cu ce am greșit? ", a spus tatăl fetiței Gabrielei. 

Mara Bănică i-a oferit o mână de ajutor Gabrielei. Aceasta va putea merge cu fiica ei de un an și opt luni la o casă din Domnești, acolo unde multe femei aflate în situația ei primesc ajutor. 

"Vai, dar nu îmi arăta, nu pot să văd așa ceva! Ce ți-a făcut? Ai un coș? Nimic nu îți dă dreptul că bați fata asta. (...) După cum te comporți nici om nu ești", a reacționat Mara Bănică. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro