VIDEO / Bebeluşul născut cu "rănile lui Hristos". Ce se ascunde în spatele IMAGINILOR care au ŞOCAT LUMEA

Un bebeluş care a fost născut în Philippine cu urmele de la coroana de spini cu care Iisus Hristos a fost crucificat. Cazul a stârnit multe controverse în lume!Conform elitereaders.com, copilul avea pe frunte câteva adâncituri roşii în frunte. Numele lui este Jejomar Castillo şi s-a născut în martie, anul acesta. Doctorii ar fi observat semne de leziuni pe ambele mâini, picioare şi frunte. Leziunile erau asemănătoare celor pe care Iisus Hristos le-a avut după crucificare.


Cazul a fost discutat pretutindeni şi unii credincioşi, care credeau că bebeluşul este miraculos, s-au adunat să meargă la spitalul copilului în rugăciune. Aceştia credeau că naşterea copilului are legătură cu a doua coborâre din ceruri a Mântuitorului, aşa că au scandat diverse predici precum: "Mulţumim că l-ai născut pe Jejomar".


Doctorii afirmau totuşi că este vorba de o boală rară care cauzează leziuni locale, Purpura. Purpura se dezvoltă ca rezultatul sângerării unor mici vase foarte aproape de piele.

Ulterior, totul s-a dovedit a fi un truc ordinar făcut pe calculator şi toţi care au avut încredere în caz ca fiind unul ce prevesteşte ceva divin, au fost profund dezamăgiţi.

Sursă foto: captură Youtube

A.C.

Citeşte şi:

Au îngropat-o cu telefonul mobil şi a început să-i bântuie! Bunica moartă îi "veghea"

Închisă pentru un lucru bizar! Ce se întâmplă când ai prea mult chef de viaţă

Cum arată aceşti ardei! Poţi să juri că sunt penisuri în miniatură


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro