VIDEO / Şi-a privit pereţii casei şi a văzut că o substanță lipicioasă se prelinge pe ei. Când şi-a dat seama ce este, a sunat de urgenţă la poliţie

+4 click pentru
galerie

Cherisse Mulzac, o femeie din Brooklyn, a fost şocată când a văzut în apartamentul ei peste 35.000 de albine. © Sursa foto: captură Youtube

Cherisse Mulzac, o femeie din Brooklyn, a fost şocată când a văzut în apartamentul ei peste 35.000 de albine. În casa din oraşul New York, ea locuieşte cu fiul său Stuart Mulzac, iar imaginile cu roiul uriaş de albine au speriat milioane de oameni.

Băiatul lui Cherisse Mulzac a început să observe albine în apartament în urmă cu un an, dar nu a acordat prea mare importanță acestui fapt.

Săptămâna trecută, într-o zi, din senin, a început să găsească pe pereți o substanță ciudată, lipicioasă, care se scurgea peste tot. După ce a cercetat-o puţin şi-a dat seama că era miere.

Cu atâtea mii de albine în casă, proprietarii apartamentului au cerut ajutorul lui apicultor care a luat albinele ce şi-au făcut stup în tavanul casei.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro