VIDEO / Caz incredibil! Un tată este acuzat că trăieşte cu fiica lui! "Copilul a fost făcut la risc"

Tatăl Gabriel © captură Antena 1

Este acuzat că ar putea profita de propria fiică de doar 11 ani, însă el luptă să demonstreze că este nevinovat! Este povestea unui tată care îşi creşte singur fetiţa, după ce mama acesteia a fugit la mai mulţi bărbaţi şi nu s-ar mai fi interesat de cea mică. Aşadar, de mai bine de 9 ani, femeia nu i-ar mai fi plătit fiicei sale pensia alimentară, acuză bărbatul. Dar nu asta îl doare pe el cel mai tare, ci faptul că fata a fost avertizată de mama sa se fereastră de el! El, cel care a crescut-o! Atenţie, urmează un material filmat şi cu o cameră ascunsă.

"Din 2009 am divorţat legal, fetiţa a rămas la mine, avea 3 ani, au obligat-o la o pensie alimentară de 61 de lei. Are tumoare varicoasă, de sus până jos, are pensie pe caz de boală. Am cunoscut-o la un azil de bătrâni din Târgovişte. Ne-am plăcut şi ne-am luat. Am stat cu chirie, am făcut nuntă. Copilul a fost făcut la risc, că doctorul a zis că ar putea să moară după ce naşte. Cât am stat cu ea, ea mă păcălea că merge la mama ei şi a plecat şi a stat 3 luni. Tot spunea că îi este rău. Am fost la spital şi acolo am constatat că e însărcinată. (...) Doctorul a zis că femeia nu vrea să declare copilul şi că vrea să-l lase în spital. În secunda 2, am fost acolo, am declarat fetiţa şi am luat-o acasă. Apoi mi-a zis că nu e copilul meu", a povestit Gabriel în platoul "Acces Direct".

"În 2009 era gravidă cu vecinul, apoi a născut. A zis că mă dă în judecată şi să plătesc pensie alimentară 5000 de lei. Apoi, ea a dat a doua fetiţă la înfiat. Cum o pot numi mamă?", a mai povestit acesta.

De asemenea, mama fetiţei şi fosta soţie a lui Gabriel a relatat că bărbatul i-ar fi interzis să vorbească cu fiica ei.

"Mai mereu vorbim la telefon la telefon. Înainte nu voiam să vorbesc cu ea, el (n.r. tatăl fetiţei) îmi interzicea să vorbesc cu ea. Mi-e dor de ea. Am divorţat, nu am părăsit-o. El m-a luat pe mine doar pentru bani", a declarat aceasta.

Şi-a avertizat fiica ca nu cumva să profite tatăl Gabriel de ea, deoarece el nu este tatăl biologic al fetiţei. De asemenea, femeii îi este interzis din partea socrilor să vorbească despre caz.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro