VIDEO / Caz surprins din filmele de groază. 13 fraţi, sechestraţi în lanţuri de proprii părinţi. Cum au reuşit să scape

+8 click pentru
galerie

Fraţi şi surori, sechestraţi de proprii părinţi © Foto: Arhivă

Doi părinţi şi-au ţinut toţi cei 13 copii sechestraţi, nemâncaţi, iar pe unii dintre ei chiar în lanţuri. Deşi poate părea o poveste dintr-un film de groază, totul este foarte real şi s-a petrecut în Statele Unite.

Cei 13 fraţi cu vârsta cuprinsă între 2 şi 29 de ani au fost ţinuţi în condiţii inumane chiar de proprii părinţi. Scăparea lor a venit în momentul în care una dintre surori, în vârstă de 17 ani, dar care arăta a zece ani din cauza felului în care a fost hrănită, a putut să scape şi să anunţe autorităţile sunând de pe un telefon mobil care a fost găsit în casă. Oamenii legii au ajuns de urgenţă la locul indicat de adolescenta care le precizase că unii dintre fraţii săi sunt ţinuţi în lanţuri, potrivit Le Monde.

Cei doi părinţi, David Turpin şi Louise nu au putut explica motivul pentru care şi-au supus copiii la astfel de chinuri. Aceştia au fost arestaţi şi au fost acuzaţi de nouă cazuri de tortură şi zece de punere în pericol a copiilor.

Nu se cunoaşte pentru moment motivul pentru care fraţii şi surorile au fost sechestraţi, însă anumite semne pot da de înţeles că lucrurile nu sunt atât de normale în acea familie. În mai multe fotografii copiii au fost fotografiaţi îmbrăcaţi toţi la fel, în timp ce băieţii au aceeaşi tunsoare ca tatăl lor. Davis Turpin este directorul unei şcoli private din Perris, un mic oraş din California.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro