VIDEO / Ce fac interlopii fioroşi atunci când nu găsesc bătrâne, ca să le treacă strada! Recuperator cu suflet de copil

Unul dintre cei mai cunoscuţi membri ai grupării "Sportivilor" a început să adune chiştoace şi alte resturi aruncate pe jos şi doreşte să devină nemuritor! 
Deşi reprezintă una dintre figurile reprezentative ale temutei grupări a "Sportivilor", Aladin a reuşit, de-a lungul timpului, să nu ajungă prea des în spatele gratiilor. Relativ recent a scăpat de o condamnare de patru ani de închisoare, deoarece, până la propnunţarea sentinţei, faptele pentru care era acuzat şi care fuseseră comise cu mai bine de zece ani în urmă, s-au prescris. Ulterior, Florin Aladin şi-a tatuat un mesaj din Psalmi şi a devenit un patriot convins. Recent, acesta a publicat pe contul său deschis pe un site de socializare mai multe filmări, în care acesta vorbeşte despre frumuseţile ţării, despre monumentele ridicate în amintirea ostaşilor care s-au sacrificat pentru patrie şi despre concetăţenii noştri care nu-şi respectă ţara şi eroii!
"Fraţilor, noi cei diferiţi de cetăţenii adormiţi ai României, să facem orice lucru cât de mic că nu ne cad gradele, ba din contră, vă veţi câştiga mai mare respect şi veţi fi modele pozitive de care ţara are nevoie, iar ceilalţi cu mândrie să le urmeze. Să îngrijim pe Mama noastră bătrâna şi frumoasa Românie! Dacă nu facem nimic, o să rămânem nimic, dar aşa o sa ajungem nemuritori pentru faptele noastre bune!", a scris Aladin pe Internet.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro